Dolar 41,2750
Euro 48,4195
Altın 4.831,93
BİST 10.586,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 35°C
Açık
Adana
35°C
Açık
Per 35°C
Cum 36°C
Cts 34°C
Paz 34°C

ZENBİLCİ’NİN AYAK SESLERİ

ZENBİLCİ’NİN AYAK SESLERİ
REKLAM ALANI
22 Nisan 2023 18:46
425

Ak Parti Adana milletvekili ve adayı Ahmet Zenbilci, Aday listeleri kesinleşmesi ile birlikte dur durak bilmeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekilliği için destek turlarına devam diyor. 1 günde 2 veya 3 ilçe gezerek adeta arı gibi çalışıyor.

Bu gün kozan ilçesinde ziyaret yapan Ahmet Zenbilci; Kozan belediye başkanı Kazım ÖZGAN’ı ziyaretinden sonra Ak Parti Kozan ilçe başkanı Yusuf bilgili ve yönetimi ile Kadın kolları teşkilatı ile ziyaretler yaptı.

Merkez ilçeler dahil Adana’da bulunan 15 ilçeyi de adaylık açıklanmasından sonra her ilçeye en az 2 ziyaret gerçekleştirdi. Açılışlar ve davetlere katılan Zenbilci, ”14 Mayısta yapılacak genel seçimler var Yapılan tüm yatırımları engelleyecek aday ile bu 21 yıldır verdiği her sözü fazlası ile yerine getiren bir liderin seçimi olacak” dedi.

Çukurova ilçe binasına yapılan silahlı saldırı sonrası can ve mal kaybının yaşanmadığı ve failin yakalandığını , geniş çaplı soruşturmanın devam ettiğini açıklayan Zenbilci, yargılama devam ederken konuşmak doğru olmaz Türk adaleti araştırıp varsa bağlantılarını da en kısa zamanda ortaya koyacağını ifade etti.

Asrın felaketi olarak yaşadığımız ve Adana’mızın da içinde bulunduğu 11 ilimizi etkileyen depremlerle ilgili ise; Asrın felaketi olan ve 11 ili kapsayan bir büyüklükteki depremin yaralarını sarmaya devam ederken verilen sözlerinde unutulmadığı 1 yıl içerisinde tüm yaraların sarılacağını ifade eden Zenbilci ,bu gün Gaziantep Nurdağı ilçesinde müstakil yapı Köy tarzı evlerin anahtar teslim töreni yapılacak, bundan önce yapımı biten Hatay Defne devlet hastanesi yapımı bitip hizmete açmıştık devam eden 11 ilimizdeki inşaat çalışmaları da vardiyalı olarak 24 saat esasına göre devam ediyor. Allah’ın izni ile 1 yılda teslim edilmemiş konut kalmayacak ve geçici konteyner kentte kalan vatandaşlarımızda dahil sıcak yuvalarına kavuşacaktır.

bizler milletimizden aldığımız emanetin farkında olduğumuz için tek hedefimiz dünya ile yarışan güçlü ekonomisi ile tüm oyunlara rağmen hizmetimize hız kesmeden devam eden projeleri tamamlamak ve hayata geçirmek olacaktır. Diğer taraftan terörden beslenen ve ülkemizi 90 lı yıllara döndürmeye çalışan 7 li çetenin adayı Avrupa’nın istediği ve dışarıdan parçalamayı başaramadığı için içeriden yıkmaya çalışanın maşası olmuş, özerklik adı altında şehidimizin kanı ile sulanmış bu toprakları peşkeş çekme peşine düşmüş, tek vadi kuru soğan olan bu Kılıçtaroğlu’nun yaptığı açıklamada hiç bir hizmet siyaseti ve vadi bulunmamaktadır. CHP özellikle kasada para yok ülke ne hale gelmiş derken , bir taraftan Genel başkan yardımcısı Özgür Özel bey Merkez bankasında bulunan 700 bin ton altını dağıtmayı vaad ederek CHP Genelbaşkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kılıçtaroğlu’nu yalanlamaktadır.

Dün Adana’da meydana gelen ve Özellikle Çukurova ve Seyhan ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ve dolu etkili oldu. burada etkilenen vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.