Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 24°C
Hafif Yağmurlu
Adana
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 26°C

Ak Parti Çukurova İlçe Yönetimi Belli Oldu

Ak Parti Çukurova İlçe Yönetimi Belli Oldu
REKLAM ALANI
21 Kasım 2023 19:28
21

Ak Parti Çukurova İlçe Yönetimi Belli Oldu

 

AK Parti Çukurova İlçe Yönetim Kurulu belli oldu. Başkan Cemal Akın sosyal medya hesabında paylaşım yaparak:

Değerli AK Parti Ailemiz, \”Türkiye Yüzyılı\” vizyonu için gece gündüz demeden çalışacak olan İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizin belirlenmesi sürecini tamamlamış bulunuyoruz. Yeni Yönetim Kurulu\’muzun Partimiz, Adana’mız ve hemşerilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm dava ve yol arkadaşlarımıza başarı temenni ediyorum. İfadesinde bulunarak yeni yönetimini paylaştı.

 

Hedeflerinin Çukurova’yı Ak Partinin kalelerinden biri yapmak olduğunu belirten Başkan Akın,  “Öncelikle yürekleri hizmet aşkıyla dolu yeni yönetim kurulu arkadaşlarımın ellerini taşın altına sokarak bu görevleri üstlenmesi nedeniyle her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah sadece ülkemizin değil, dünyanın en güzel cennet köşelerinden biri olan Çukurova’mızda halkımızın refahı için elimizden gelen tüm çabayı göstererek, ‘Halk’a hizmetin Hak’ka hizmet’ bilinciyle ben ve ekip arkadaşlarım elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. İnanıyorum ki, Çukurova’mızı sosyopolitik ve sosyoekonomik anlamda hak ettiği noktaya getirebilmek için başta partimizin Adana İl Teşkilatı olmak üzere değerli milletvekillerimiz ve çok kıymetli partililerimizle gece gündüz yoğun mesailer harcayacağız. Gerçek bir uyum içinde çalışacağımıza inandığım kıymetli ilçe yöneticisi arkadaşlarımla hem partimizi hem de Çukurova’mızı hak ettiği zirveye taşıyabilmek için üzerimize düşeni yapacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah ben ve arkadaşlarımı çıktığımız bu yolda utandırmasın. Yeni yönetimimizin Çukurova’mız ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.