Dolar 32,2626
Euro 34,7653
Altın 2.450,45
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 25°C
Az Bulutlu
Adana
25°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 27°C

Adana Adayları Haftaya Kalabilir!

Adana Adayları Haftaya Kalabilir!
REKLAM ALANI
2 Şubat 2024 16:27
10

CHP MYK bugün toplandı. Adaylara yönelik alınacak kararlar Parti Meclisi\’ne taşınacak. Peki Adana\’ya ilişkin karar çıkacak mı?

Kesin olmamakla birlikte bu sorunun yanıtı hayır olarak görünüyor. Adaylar üzerinde henüz fikirbirliğine varılamamış olması ve şimdiye kadar çıkan muhtemel listeler bu noktada CHP\’yi kaosa sürükledi.

Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut\’un Emrah Kozay ısrarı ve Zeydan Karalar\’ın bu isme karşı çıkması CHP\’de gündemi adeta kilitledi.

CHP\’nin Seyhan, Çukurova ve Yüreğir ilçe başkan adaylarını belirleyecek bir başka unsur da DEM Parti ile yapılan görüşmeler. Çünkü DEM Parti CHP\’nin aday gösterebileceği bazı isimlere karşı çıkıyor.

Ayrıca yarın yapılacak olan DEM Parti kurultayının ardından önümüzdeki Pazartesi günü Adana ve üç ilçede aday çıkartılması karara bağlanabilir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.