Dolar 32,2523
Euro 34,8551
Altın 2.432,33
BİST 10.082,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 25°C
Az Bulutlu
Adana
25°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 27°C
Cts 29°C

“Sokaklar Makamımız, Gönüller Mekanımız”

“Sokaklar Makamımız, Gönüller Mekanımız”
REKLAM ALANI
19 Şubat 2024 17:39
9

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, ilçeyi karış karış gezip halkın içinde taleplerini dinlerken “Bizim sokaklar makamımız gönüller mekanımız olacak. Belediye başkanlığı makamda değil sokakta yapılacak bir iş” dedi.

Dr. Halil Nacar, seçimlerden zaferle ayrıldıklarından sonra da Yüreğir’de gezmeye devam edeceğini ifade ederek, “Belediye başkanı olursam Yüreğir de gezmeye devam edeceğiz. Her sokağımız makamımız olacak, oturmayacağız, yorulmayacağız, yılmayacağız ben saha adamıyım. İnşallah sizlerin hayır duası ve destekleri ile seçimi kazanacağız” diye konuştu.

\"\"

KİMSEYİ KİMSEDEN AYIRMAYACAĞIM

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, “Ben belediye başkanı olarak görev yaptığımda kimseyi kimseden ayırmayacağım. Gezdiğimiz yerlerde aldığımız talepleri unutmayacağız, yerine getirmek için çalışacağım. Yüreğirli sakinlerimizin hayır duasını almak bizi güçlü kılıyor.
Benim dileğimin kabul olması, başarabilmem için sizin desteğinize ihtiyacım var.  Siz beni samimiyetle içinize çekince bana da can geliyor. İnşallah bizim çok iyi niyetlerimiz var. İnsanlara dokunacağız” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.