Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 31°C
Az Bulutlu
Adana
31°C
Az Bulutlu
Pts 28°C
Sal 27°C
Çar 25°C
Per 24°C

Kocaispir: “Birlikte kazanacağız Adana kazanacak”

Kocaispir: “Birlikte kazanacağız Adana kazanacak”
REKLAM ALANI
6 Mart 2024 20:34
7

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ile birlikte İlçe Belediye Başkan Adayları ile istişare toplantısı yaptı.

KOCAİSPİR’DEN CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ile birlikte Cumhur İttifakı Adana İlçe Belediye Başkan Adayları ile bir araya geldi.

\"Resim

Ortak akıl, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ederek Adana için birlikte çalıştıklarını kaydeden Başkan Kocaispir, “Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğimiz Cumhur İttifakımızın kıymetli paydaşları ilçe belediye başkan adaylarımızla şehrimizin güzel yarınları için istişarelerde bulunduk. Birlikte kazanacağız, Adana Kazanacak” dedi.

\"Resim

31 Mart yerel seçimlerinde birliğin gücüyle Adana’nın, Adanalının kazanması için Cumhur İttifakı olarak sağlam bir irade ortaya koyduklarını belirten Başkan Kocaispir, hep birlikte Adana için yan yana omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Şehrin tüm sorunlarını bildiklerini, Adana’yı daha yaşanabilir, daha gelişmiş ve daha huzurlu bir şehir yapmak için yola çıktıklarını ifade eden Başkan Kocaispir, “Adanalı hizmete susadı. Adanalı hizmet bekliyor, değişim istiyor. İnşallah hemşehrilerimizin takdiri ile Cumhur İttifakı\’nın tüm adayları 15 ilçemizde kazanacak. Vatandaşımızın her bir sorununu önemseyen bir anlayışla, şehrimizin merkezinden en ücra köyüne kadar her yerde hizmet, herkese hizmet ulaştıracağız. 1 Nisan’da Adana’da hizmetin ve huzurun hâkim olduğu yepyeni bir dönem başlayacak.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.