Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 31°C
Az Bulutlu
Adana
31°C
Az Bulutlu
Paz 31°C
Pts 28°C
Sal 26°C
Çar 26°C

Başkan Akay, “ Amatör’e desteğimiz artarak devam edecek”

Başkan Akay, “ Amatör’e desteğimiz artarak devam edecek”
REKLAM ALANI
8 Mart 2024 20:07
12

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay amatör spor kulüplerine desteklerinin yeni dönemde artarak devam edeceğini söyledi.

“ AMATÖR SPOR BİZİM ÇOK ÖNEMLİ ”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  (ASKF), Yüksel Gençlikspor Kulübü ve Akkapıspor Kulüpleri’ni ziyaret eden Başkan Akay , amatör  spora olan desteğin artması gerektiğini söyledi.

İLK ZİYARET ASKF’YE 

İlk olarak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (ASKF) ziyaret ederek  Başkan Ahmet Bozan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “  Görev süremizde federasyonunuzla ortak hareket ederek branş ayrımı yapmaksızın kulüplerimize  tesis, ulaşım ve ayni-nakdi ve gıda  yardımlarında bulunduk. Önümüzdeki dönemde amatör spora ciddi yatırımlar yapmak adına planlarımız var. Yine beraber hareket edeceğiz.Kulüplerimize desteğimiz artarak devam edecek. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“ HER ZAMAN YANINIZDAYIZ ”

Yüksel Gençlikspor Kulübü ve Akkapıspor Kulüp ziyaretinde yönetim,teknik ve futbolcu kadrosunun yanı sıra aileler tarafından sevgi ile karşılanan Başkan Akay, “  Fırsat buldukça bir araya geliyoruz. Çocuklarımızın  kötü alışkanlıklara yönelmemesi anlamında önemli rol üstlenmektesiniz. Bu nedenle desteklenmeniz lazım. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Velilerimizi de çocuklarını spora teşvik etmelerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Akay’ın amatör spordan desteğini hiçbir zaman esirgemediğini belirten ASKF Başkanı Ahmet Bozan, “ Kulüplerimiz ile ilgili olarak tüm taleplerimiz imkanlar doğrultusunda çözüme kavuşturuldu. Başkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı camiamız adına teşekkür ediyor seçim çalışmalarında  başarılar diliyoruz” dedi.

Yüksel Gençlikspor Kulüp Başkanı Kemal Yüksel ile Akkapıspor Kulüp Başkanı Erhan Sarkonak’da ziyaretinden dolayı Başkan Akay’a teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.