Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 29°C
Az Bulutlu
Adana
29°C
Az Bulutlu
Paz 31°C
Pts 28°C
Sal 27°C
Çar 25°C

Başkan Akay’dan esnaflara \’hayırlı işler\’ ziyareti

Başkan Akay’dan esnaflara \’hayırlı işler\’ ziyareti
REKLAM ALANI
14 Mart 2024 20:54
7

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, Seyhan’ın her köşesinde vatandaşlarla buluşarak dert dinleyip gelecek döneme ait yol haritasını belirliyor.

AKAY, “ BİRLİKTE YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ ”

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, Seyhan’ın her köşesinde vatandaşlarla buluşarak dert dinleyip gelecek döneme ait yol haritasını belirliyor.

KİMSE KENDİNİ YALNIZ HİSSETMEDİ

Başkan Akif Akay, Mısır Çarşısı, Otogar, Kocavezir ve Tellidere\’de esnafları ziyaretinin yanı sıra Emek, İsmetpaşa ve Gölbaşı mahallesinde vatandaşlarla buluşup sorunlarını dinledi.

‘ Halkımızın derdi bizim derdimizdir’ ilkesinden hareket eden Akay, ’ 96 mahallenin birinde dahi kimse kendini yalnız hissetmedi, bundan sonra da hissettirmeyecek. Hep birlikte aynı sofrada buluşup Ramazan ayının bereketiyle halkımızla birlikte oluyoruz’ dedi.

DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE BİRLİKTE YÖNETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

‘ Neşemiz, birliğimiz daim olsun’ diyen Başkan Akay, “ Katılımcı belediyecilik anlayışımızın bugün meyvelerini halkımızın bizi bağırlarına basması ile görüyoruz. Halka ile bütünleşmek, onların desteğini almak başkanlığım döneminde temel ilkemiz oldu. Yeni dönemde yine halkımızla birlikte belediyeyi yöneterek sorunlara çözüm yolları bulacağız’ açıklamasını yaptı.

SEYHAN HALKININ EMRİNDE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

Başkan Akay , Ramazan ayında 16 merkezde Ramazan sofrası kurarak bereketli ayda Seyhanlılarla bütünleştiklerinin altını çizip “ Halkımızın sevgisi bize güç veriyor. Seyhanlının desteği ve güveni ile el ele 5 yıl daha Seyhan’ı birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Başladığımız projeleri daha da geliştirerek Seyhan’ın imarında ve inşasında daha güzel günlere kavuşacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.