Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 30°C
Az Bulutlu
Adana
30°C
Az Bulutlu
Paz 31°C
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 25°C

Kocaispir bir günde 3 ilçeyi gezdi…

Kocaispir bir günde 3 ilçeyi gezdi…
REKLAM ALANI
14 Mart 2024 20:23
7

Fatih Mehmet Kocaispir, bir günde Adana’nın 3 ilçesini gezdi. Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçe sakinleriyle kucaklaşan Kocaispir, hemşehrilerinin gönül kapılarını çaldı, hayır dualarını aldı.

KOCAİSPİR: “ADANA ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK”

Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim çalışmalarını Adana’nın dört bir yanında sürdürüyor. Adana’nın ilçelerini karış karış gezen Kocaispir, seçim çalışmaları kapsamında bir günde 3 ilçeyi ziyaret etti.

Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçe sakinleriyle kucaklaşan Kocaispir, seçim ofislerinin açılışını yaptı, hemşehrilerinin gönül kapılarını çalarak, hayır dualarını aldı. Kocaispir, ziyaretlerine ilk olarak  Feke’den başladı. Tapan Paşalı Mahalle sakinleriyle kucaklaştı, ilçe esnafını ziyaret ederek, hayırlı ve bol kazanç dileklerini iletti.

Feke Tapan Mahallesi’nde seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren Kocaispir, Cumhur İttifakı Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Şener’e destek istedi. Kocaispir, “Feke’mize Ahmet Başkanımızla beraber güzel hizmetler yapacağız. Göreve geldiğimizde Adana’mızı ve ilçelerimizi kalkınma hamleleri ile geleceğe taşıyacağız. Her ilçemizi spor tesisleri ile buluşturacağız. Çocuklarımıza masal evleri, küçük bilim merkezleri, dene yap atölyeleri kuracağız. Çiftçimize tohum, fide, gübre, veteriner desteği sağlayacağız.” dedi.

KOCAİSPİR SAİMBEYLİ’DE

Kocaispir, Feke’den sonra günün ikinci ziyaretini Saimbeyli’ye yaptı. İlçe esnafını gezdi, Himmetli mahalle sakinleriyle kucaklaştı. Himmetli’de seçim ofisinin açılışını yapan Kocaispir, Cumhur İttifakı’nın Saimbeyli Belediye Başkan Adayı  Vedat Cengiz’e 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Altyapı, imar, ulaşım, sağlık ve sosyal yardım konusunda Saimbeyli’de birçok talebinin olduğuna değinen Kocaispir, “31 Mart’tan sonra Adana’da yepyeni bir dönem başlayacak. Bu yeni dönemin adı Adana’nın altın çağı, Saimbeyli’de de Saimbeyli’nin altın çağı olacak.” diye konuştu.

KOCAİSPİR’E TUFANBEYLİ’DE COŞKULU KARŞILAMA

Kocaispir, günün üçüncü ziyaretini Tufanbeyli ilçesine gerçekleştirdi. Kocaispir, Tufanbeyli ilçe sakinleri tarafından Doğanbeyli yol kavşağında coşkulu bir şekilde karşılandı. Araçlarla konvoy halinde ilçeye hareket eden Kocaispir, esnafı ziyaret etti, partililerle bir araya geldi, ilçe sakinleri ile kucaklaştı. Doğanlı, Çatalçam, Pekmezli, Doğanbeyli mahallelerini ziyaret eden Kocaispir, Cumhur İttifakı Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Ekrem Keçe’nin seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi.

Tufanbeyli ilçe sakinlerine seslenen Kocaispir, “Tufanbeyli’nin Büyükşehir’den hangi hizmetleri beklediğini biz iyi biliyoruz. Dersimize iyi çalıştık. Tufanbeyli’de neler yapılması gerektiğini gayet iyi bilen bir ekiple, kadroyla Allah’ın izniyle 1 Nisan 2024’den itibaren iş başına geliyoruz ve icraatları birbiri arkasına gerçekleştireceğiz. Adana’nın makûs talihi son bulacak. Önümüzdeki 5 yılın sonunda çok büyük bir koordinasyonla Adana ve tüm ilçelerimiz altın çağını yaşayacak.” dedi.

ADANA’NIN ALTIN ÇAĞI BAŞLIYOR

İftarı Tufanbeyli’de ilçe sakinleri ile birlikte yapan Kocaispir, “Bugün Tufanbeyli ilçemizde coşkuyla karşılandık. Hemşehrilerimizin inancı, azmi, kararlılığıyla görüyoruz ki Adana değişim istiyor. Adana hizmet istiyor. Bizi bağrına basan hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tufanbeyli ilçemize altyapı hizmetlerini, üstyapı hizmetlerini, sosyal hizmetleri en iyi ve en güzel şekilde getireceğiz. Cumhur İttifakı’nın belediyecilik anlayışı ile Adana’mızı en güzel yarınlara hep birlikte hep beraber taşıyacağız. Adana kazanacak.” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.