Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 29°C
Az Bulutlu
Adana
29°C
Az Bulutlu
Paz 31°C
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 25°C

Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor

Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor
REKLAM ALANI
15 Mart 2024 20:32
7

Yüreğir Belediyesi’nin Yeni Sosyal Tesisleri Adana’nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak.

Yüreğir Belediyesi’nin Yavuzlar Mahallesi ve Atakent Mahallesi’nde inşaatına başladığı sosyal tesis alanlarında çalışmalar hızla devam ediyor. Atakent’te 15 Temmuz Şehitler Parkı yanında, Yavuzlar’da ise Sheraton Otel’in hemen yanında yapımı süren sosyal tesis alanlarında Adana’ya özgü tüm lezzetler tek bir noktada buluşacak. Yüreğir’de lezzet meraklılarının yeni buluşma noktası olacak tesislerin kısa zamanda hizmete açılması planlanıyor.

Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana’ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak. Her lezzetten tek dükkân olacak ve hepsinden sadece birer tane bulunacak. Bu markalar halkın en beğendiği isimlerden seçilecek.” dedi

Başkan Kocaispir, “Yüreğirli artık Adana’ya şehir dışından misafiri geldiğinde Adana’nın tüm lezzetlerini tatması için sosyal tesislerimize getirmesi yeterli olacak. Çünkü burada Adana’ya özgü tüm yiyecek, içecek ve tatlıları bulabilecekler” ifadesini kullandı.

Mini havuzu, havuz başı oturma alanları, estetik ve fonksiyonel peyzaj düzenlemesi ile yeni sosyal tesisler Yüreğir’e ayrı bir değer katacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.